Els Cantons Alemanys de Suïssa
ESTIU 2024


Del 07/08/2024 al 14/08/2024
8 dies
per persona 1740 Queden places lliures
  • Del 07/08/2024
    al 14/08/2024
  • 8 dies
  • Avió
  • Regions d'Europa
  • Ciutat amb encant
  • Natura
  • Història

  • Enric M. Català

Descripció

Els Cantons Alemanys de Suïssa

Al cor d'Europa està Suïssa, la Confederació helvètica és el seu nom oficial. Tenim al cap la imatge de les altes muntanyes de neus perpètues, valls profunds de verds intensos, llacs de blaus maragda, cabanes i pobles enfilats en pendents de vertigen. Tot açò ens fa perdre de vista les grans ciutats que donen al país tot el impromptu cosmopolita. Viles laborioses com poques, amb una protecció absoluta dels barris antics -mai tocades per la guerra- i que es combinen absolutament amb l'arquitectura més contemporània. Els Museus són d'impressió amb unes col·leccions que meravellen a qualsevol amant de l'art. Vos presentem aquest estiu el viatge a la Suïssa més dinàmica, al país més tranquil d'Europa amb les capitals dels cantons del nord: Zúric, rica i famosa, Basilea multicultural i moderna, Lucerna cuidada a l'extrem, Berna bombonera medieval i capital confederal. A més els museus com la fundació Beyeler, el museu Paul Klee o el Vitra Design, etc. Un viatge ple de meravelles als peus dels Alps.

Inclou

  • Vol directe des de València
  • Hotel i desdejuni
  • Itinerari en Bus
  • Guia FPR
  • Assegurança de viatge

Opcions

  • Habitació individual + 460 €
  • Assegurança cancel·lació + 50 €

Guia

Ens acompanyarà:

Enric M. Català
Pintor, Belles arts i Filòleg.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 1740 € + 95 € de taxes


Programació

7 agost.  València – Zurich. Rheinfelden

Concentració a les 10.00h a l’aeroport de Manises. Vol directe València – Zurich. En arribar a Suïssa anirem cap al nostre hotel al centre de Basilea. Ens aturarem a la ciutat de Rheinfelden. Situada a la part esquerra del Rin i com bessona de l'homònima ciutat alemanya, Rheinfelden és una encantadora població xicoteta on passejar és tot un plaer. Amb el nostre guia farem un recorregut pel centre de la ciutat. La Marktgasse que va ser el lloc de duana suïssa, l'ajuntament que reconeixerem per la torre medieval, l'Albrechplatz, l'església de Sant Martí, d'estil gòtic, etc. Després anirem a l'hotel a Basilea.

 

8 agost. Basilea.

Tercera ciutat suïssa per població. Basilea és una vila en plena ebullició cultural. Amb més de 40 museus, la seua universitat que és la més antiga de Suïssa i el gust pel disseny i l'art contemporani fan d'aquesta ciutat frontera amb França i Alemanya la més dinàmica de Suïssa. Des de l'hotel al centre i tot passejant vorem els principals indrets de la ciutat antiga: el Rauthaus, la plaça del mercat, la catedral, els carrers antics amb les cases d'origen medieval,el pont sobre el Rin, etc. Tot un dia per descobrir-la. Tindrem temps lliure per poder visitar algun dels museus que fan famosa Basilea, com el Museu de Belles Arts.

 

9 Agost. Fundació  Beyeler.  Basilea.

Durant cinquanta anys, Hildy i Ernst Beyeler, una parella de galeristes i col·leccionistes d'art del segle XX. Per a difondre aquesta col·lecció cridaren a l'arquitecte genovés Renzo Piano. L'edifici de és d'una sobrietat exemplar i està envoltat d'un parc a l'anglesa. La col·lecció permanent va de l'impressionisme al cubisme, de Monet a Giacometti. Cézanne, van Gogh, Braque, Matisse, Picasso, Kandinsky, Miró, Rothko, Newman, etc. Farem una visita total. Després tornarem a Basilea per continuar visitant-la.

 

10 agost. Berna.

Capital confederal del país, Berna és una joia entre les ciutats suïsses. Situada en un meandre del riu Aare, de cara als Alps, ha conservat intacte la ciutat medieval cosa que l'ha empentat a ser patrimoni de la humanitat. Un dia complet serà suficient per a gaudir del patrimoni cultural i arquitectònic de la ciutat. Les esglésies com la del Sant Esperit, les places com la Kornhausplatz, la popular Kramgasse on trobem "la casa d'Einstein", la catedral, la ribera del riu pressa pels bernesos com a balneari a l'estiu et. Destaquem entre els museus el Centre Paul Klee, edifici que guarda la major col·lecció de l'artista amb un edifici dissenyat per Renzo Piano.

 

11 agost. Lucerna- Mont Pilatus.

Ciutat de places, de torres i de campanars, en un racó del famós llac dels quatre cantons Lucerna és una ciutat de lluminosa i amb reflexos lacustres. Una de les ciutats - encara que no ho parega- més visitades del món, conserva l'encant intacte en la ciutat vella: l'antic ajuntament,el mercat de vins, els ponts, les esglésies com la franciscana o dels jesuïtes i el llac, sempre pintant la vila. Farem junts un passeig per gaudir de la ciutat a més d'agafar a la vesprada el trenet per gaudir de les superbes vistes del Mont Pilatus. Tot un regal per a la vista.

 

12 agost. Zurich.

Centre financer, industrial, comercial Zúric és com l'alumne més aplicat de Suïssa. Descobrirem la ciutat, que segons alguns indicadors és la que ofereix la millor qualitat de vida és a més una de les ciutats del disseny a Suïssa. Farem junts un passeig pel centre on anirem desgranant la intensa activitat i la vida que es desenvolupa al voltant del meravellós llac de Zúric: Linderhof, Schipfe, Weinplatz, la catedral, els ponts. El Museu de Belles arts és un dels millors d'Helvècia: Bonnard, Chagall, Kirchner, van Gogh, Picasso, Braque, etc. Després tornarem a Basilea.

 

13 agost. Solothurn-Vitra Design.

Començarem el dia fent una excursió a Solothurn que és coneguda com la més bella ciutat del barroc suís. Es combinen de meravella edificis religiosos, escales a la italiana, palaus francesos així com el ritme que els festivals d'estiu li omplin l'ànima de color i festa. Passejarem el centre on ens detindrem en la catedral de Sant Urs, la plaça del mercat, l'església dels Jesuïtes, etc. Dinarem en la ciutat per després anar a visitar un dels museus més interessants del centre d'Europa: el Vitra Design Museum, ja en Alemanya. L'edifici esclata de blancor i que és obra de l'arquitecte californià Frank O. Gehry.

 

14 agost. Temps Lliure. Vol Zurich-València.

Fins a l’hora convinguda tindrem temps lliure per a després anar a l’aeroport de Zuric per agafar el vol directe a València.

 

HOTEL

SET Hotel.Residence by Teufelhof Basel 4*

 

 




Visitarem